Whiskyresa till centrala Highlands

Tänk dig att sitta framför en öppen brasa och tillsammans med spännande människor prova dig fram genom olika lagringar och årgångar. Låt dig hänföras av doft, smak och känsla.

Denna resa tar dig och ditt sällskap till de centrala delarna av Highlands. Vi besöker olika destillerier (Aberfeldy, Glengoyne, Blair Athol och Deanston), slott och andra historiska sevärdheter under dessa dagar. Vi kommer landets innevånare nära inpå under regelbundna pubbesök. 

Med på resan finns finns hela tiden en svensk reseledare/guide som beskriver området, sevärdheter, historia och samtidigt ser till att ni kan luta er tillbaka och bara njuta av stunden.

I resan ingår:

  • Guide/reseledare under hela resan
  • Samtliga transporter i Skottland
  • Logi 3 nätter på hotell
  • Skotsk frukost
  • Inträde på 4 st destillerier inkl. provning
  • Inträde på Doune Castle
  • Mängder av historiska platser

Priserna avser del i dubbel- alt twinrum. Om du reser ensam tillkommer ett enkelrumstillägg på 2500 kr för tredagarsresor och 3500 kr för fyradagarsresor.
Datum Resekod Pris per person Status  
2024-08-22 tom 2024-08-25 WR3H-240822 12600 kr Platser kvar Boka här

Vi hämtar upp samtliga passagerare där de befinner sig i området kring Edinburgh på resans första dag (för mer information läs våra frågor & svar).

Observera att transport till Skottland ej ingår i priset. På vår sida för flyg till Edinburgh har vi lagt in länkar till webbplatser där du kan boka flyg.

Varför inte addera några dagar i Edinburgh på egen hand?

Nästan alla våra resor startar och slutar i den vackra staden Edinburgh och vi rekommenderar varmt att du bokar minst en extra natt för att kunna uppleva staden. Vi hjälper gärna till med bokning av hotell och aktiviteter. I Edinburgh finns det många bra hotell men på vår sida för hotell i Edinburgh ser du de som vi brukar rekommendera för våra resenärer.

Se våra tips på hotell i Edinburgh