Whiskyresa i Highlands med Military Tattoo

Under 3 dagar reser vi runt i ett fantastiskt landskap och provar whisky, besöker slott och pittoreska byar. Resan toppas med ett besök på årets Military Tattoo.

Denna resa tar dig och ditt sällskap till de centrala delarna av Highlands. Vi besöker olika destillerier (Aberfeldy, Blair Athol och Deanston), slott och andra historiska sevärdheter under dessa dagar. Vi kommer landets innevånare nära inpå under regelbundna pubbesök.

En av kvällarna upplever ni Edinburgh Military Tattoo. Det är en fantastisk föreställning där olika länder visar upp sina skickligheter i form av parader, blåsinstrument, trummor och naturligtvis säckpipor.

I resan ingår:

  • Svensktalande guide/reseledare under hela resan
  • Samtliga transporter i Skottland
  • Logi 3 nätter på mysiga hotell inkl. frukost
  • Biljett till Edinburgh Military Tattoo
  • Besök på 3 destillerier
  • Guidad tur på Doune Castle

 

OBS! Det finns endast 8 platser på resan.

Priserna avser del i dubbel- alt twinrum. Om du reser ensam tillkommer ett enkelrumstillägg på 2500 kr för tredagarsresor och 3500 kr för fyradagarsresor.
Datum Resekod Pris per person Status  
2024-08-06 tom 2024-08-09 SRWT3H-240806 13600 kr Platser kvar Boka här

Vi hämtar upp samtliga passagerare där de befinner sig i området kring Edinburgh på resans första dag (för mer information läs våra frågor & svar).

Observera att transport till Skottland ej ingår i priset. På vår sida för flyg till Edinburgh har vi lagt in länkar till webbplatser där du kan boka flyg.

Varför inte addera några dagar i Edinburgh på egen hand?

Nästan alla våra resor startar och slutar i den vackra staden Edinburgh och vi rekommenderar varmt att du bokar minst en extra natt för att kunna uppleva staden. Vi hjälper gärna till med bokning av hotell och aktiviteter. I Edinburgh finns det många bra hotell men på vår sida för hotell i Edinburgh ser du de som vi brukar rekommendera för våra resenärer.

Se våra tips på hotell i Edinburgh