I spåren av Outlander

Detta är en resa för dig som följt Claire och Jamie på deras äventyr i TV-serien Outlander, eller läst böckerna av Diana Gabaldon som serien är baserad på. Under 3 dagar upplever vi flera av de inspelningsplatser som förekommer i säsong 1.

Vi tar oss till platsen där Claire och Frank bor under sin bröllopsresa. Här finns naturligtvis fontänen där Jamies spöke dyker upp. Vi besöker Castle Leoch, där Claire hålls fången av klanen MacKenzie. Jamies barndomshem Lallybroch, är idag endast en ruin, men slottets framsida ser precis ut som i serien.

Några av de mest fruktansvärda scenerna i serien, utspelar sig i Black Jack Randalls högkvarter i Fort William och då fängelset Wentworth. Båda platserna ingår naturligtvis i resan.

Vad vore en Outlanderresa utan Craigh na Dun? Stenarna må vara fiction, men kullen med dess omgivning är underbart vacker. Vi besöker även andra platser som känns relevanta, utan att de har direkt koppling till Outlander.

I denna resa ingår:

  • Svensktalande guide/reseledare
  • Transport i minibuss
  • Logi 3 nätter på hotell eller likvärdigt boende inkl. frukost
  • Inträde på ovannämnda platser
  • Mängder av andra intressanta sevärdheter

Vi har just nu inga bestämda resedatum för denna resa. Om du är intresserad av att åka så kontakta gärna oss på Skottlandsresor med önskemål på datum.