I spåren av Outlander

Detta är en resa för dig som följt Claire och Jamie på deras äventyr i TV-serien Outlander, eller läst böckerna av Diana Gabaldon som serien är baserad på. Under 3 dagar upplever vi flera av de inspelningsplatser som förekommer i säsong 1.

Vi tar oss till platsen där Claire och Frank bor under sin bröllopsresa. Här finns naturligtvis fontänen där Jamies spöke dyker upp. Vi besöker Castle Leoch, där Claire hålls fången av klanen MacKenzie. Jamies barndomshem Lallybroch, är idag endast en ruin, men slottets framsida ser precis ut som i serien.

Några av de mest fruktansvärda scenerna i serien, utspelar sig i Black Jack Randalls högkvarter i Fort William och då fängelset Wentworth. Båda platserna ingår naturligtvis i resan.

Vad vore en Outlanderresa utan Craigh na Dun? Stenarna må vara fiction, men kullen med dess omgivning är underbart vacker. Vi besöker även andra platser som känns relevanta, utan att de har direkt koppling till Outlander.

I denna resa ingår:

  • Svensktalande guide/reseledare
  • Transport i minibuss
  • Logi 3 nätter på hotell eller likvärdigt boende inkl. frukost
  • Inträde på ovannämnda platser
  • Mängder av andra intressanta sevärdheter

Priserna avser del i dubbel- alt twinrum.
Reser du ensam tillkommer ett enkelrumstillägg på 1 500 kr vid tredagarsresor och 1800 vid fyrdagarsresor.
Datum Resekod Pris per person Status  
2022-05-19 tom 2022-05-22 SR3O-220519 10900 kr Platser kvar Boka här

Vi hämtar upp samtliga passagerare där de befinner sig i området kring Edinburgh på resans första dag (för mer information läs våra frågor & svar).

Observera att transport till Skottland ej ingår i priset. På vår sida för flyg till Edinburgh har vi lagt in länkar till webbplatser där du kan boka flyg.

Varför inte addera några dagar i Edinburgh på egen hand?

Nästan alla våra resor startar och slutar i den vackra staden Edinburgh och vi rekommenderar varmt att du bokar minst en extra natt för att kunna uppleva staden. Vi hjälper gärna till med bokning av hotell och aktiviteter. I Edinburgh finns det många bra hotell men på vår sida för hotell i Edinburgh ser du de som vi brukar rekommendera för våra resenärer.

Se våra tips på hotell i Edinburgh