Gift dig på ett slott i Skottland

Låt drömmen bli sann...Låt oss hjälpa er att förverkliga er dröm om ett sagobröllop i traditionell skotsk slottsmiljö. Vi har under åren arrangerat ett antal bröllop. Allt från små intima familjevigslar till stora minnesvärda tillställningar. Oavsett storlek på bröllopet, kan vi garantera ett minne för livet.

Ett bröllop är en händelse i livet som då man verkligen har chansen att leva ut sina drömmar och önskemål. Det är viktigt att man känner sig trygg och att man har full kontroll över den planering som krävs inför den stora dagen. Vi kan erbjuda allt från hjälp med intyg och annat pappersarbete till total planering och genomförande av vigsel och bröllopsfest.

Vi har samarbete med skotska bröllopsarrangörer och kan därför erbjuda unika slottsmiljöer för både vigsel och fest. Slotten är utvalda utifrån kriterier som miljö, storlek (allt från 8 till 120 personer), geografiskt läge, vilka kringtjänster som erbjuds (övernattningsmöjligheter, eget kök, aktiviteter mm) och framför allt slottens utseende och charm.

Hör gärna av dig till oss med dina idéer och tankar så sätter vi ihop ett personligt kostnadsförslag till er. Ring på 021-444 00 82 eller skicka ett mail till brollop@skottlandsresor.se.

Vi har just nu inga bestämda resedatum för denna resa. Om du är intresserad av att åka så kontakta gärna oss på Skottlandsresor med önskemål på datum.