Presentkort på resorSöker du den perfekta presenten? Varför inte ge bort en upplevelse som slår det mesta? Köp ett presentkort och låt någon få följa med på någon av våra resor.

Lika uppskattat av företag som till 50-års present!

Det finns två typer av presentkort att välja mellan:

Presentkort med angivet belopp
Kan nyttjas av upp till 4 personer vid ett resetillfälle. Ingen specifik resa specifiseras utan ett informationsblad med aktuella resetyper medföljer. Eventuell mellanskillnad i pris betalas av den/de resande vid bokningstillfället.

Presentkort med specifiserad resetyp
Kan nyttjas av upp till 2 personer vid ett resetillfälle.
Resetyperna är Rundresa, Whiskyresa, Jakt och Fiskeresa och Specialresa.
Presentkortet levereras tillsammans med en presentation av resetypen och alternativa resors innehåll. Mottagaren av presentkortet kan sedan under giltighetstiden boka en resa av den specifiserade typen eller en resa av annan typ. Eventuell mellanskillnad i pris betalas av den resande vid bokningstillfället.

Beställning och betalning

När du bestämt dig för att beställa ett eller flera presentkort, skickar du ett mail med nedanstående uppgifter till presentkort@skottlandsresor.se:
1. Typ av presentkort tillsammans med belopp eller resetyp
2. Beställarens namn, adress (dit presentkortet skickas) och telefonnummer.
Vi skickar en faktura och betalning sker till vårt bankgironummer i samband med beställning.
Inom en vecka från att din inbetalning har registrerats hos oss, har du presentkortet i din hand.

Giltighetstid

Våra presentkort är giltiga i 12 månader från det datum de betalats. Det innebär att resan ska bokas inom 12 månader från dess att betalningen gjorts, men att den bokade resan kan genomföras även utanför denna tidsram (så långt fram som skottlandsresor.se har möjlighet att boka in).
Det går att förlänga giltighetstiden för presentkortet med 6 månader (gäller vid ett tillfälle). Förlängningen kostar 500 kr och måste ske innan giltighetsdatumet passerat.