Om Skottlandsresor

Skottlandsresor är ett företag som vill erbjuda sällskap en oförglömlig resa i Skottland tillsammans med en kunnig och inspirerande guide.

Vill du resa med dina vänner, släkt eller arbetskamrater? Vill ni ha en engagerad reseledare med er på hela resan som finns till hands dygnet runt? Vill ni, utan spåksvårigheter, uppleva ett land olikt alla andra och lära er intressanta, roliga och annorlunda fakta?

Är ni är en grupp med egna ideér eller ni kanske vill ha förslag på ett unikt upplägg? Hör av er till oss så kan vi skräddarsy en resa helt utifrån era önskemål och drömmar.

Även om man inte är ett sällskap, utan ensam eller ett par som vill prova på denna form av upplevelse, erbjuds resor under året. Ni reser då tillsammans med andra människor och får på detta sätt nya vänner på köpet. Dessa resor presenteras på sidan "Resor" med fast pris och fast utresedatum. Det är då först till kvarn som gäller...

Det har ingen betydelse från var i Sverige er resa startar. Vi kan hjälpa er att på ett enkelt sätt ta er till den flygplats som passar era önskemål eller möta upp er i Skottland efter att ni själva tagit hand om resan dit.

Kontakta oss på info@skottlandsresor.se för mer information.