Hotell i Edinburgh

Nästan alla våra resor startar och slutar i den vackra staden Edinburgh och vi rekommenderar varmt att du bokar minst en extra natt för att kunna uppleva staden. I Edinburgh finns det många bra hotell men nedan ser du de som vi brukar rekommendera för våra resenärer. Om du bokar en resa med oss hjälper vi dig självklart med att boka extra nätter i Edinburgh men du kan även göra det direkt med hotellet eller via booking.com

Piries hotel i Edinburgh

Detta budgethotell i viktoriansk stil har fräscha rum med egna badrum. Det ligger bara några minuter från Haymarket Station och 10 minuters promenad från Princes Street, Edinburghs främsta shoppingområde. På hotellet fritt WiFi och även en liten loungebar med ett stort utbud av whisky.
Adress: 4/8 Coates Gardens, Edinburgh

Läs mer om Piries hotel i Edinburgh på booking.com

Brooks hotel i Edinburgh

Detta renoverade hotell ligger i stadsdelen West End, knappt 1 km från Edinburghs slott. Receptionen på Brooks Hotel är öppen dygnet runt, och här erbjuds gratis Wi-Fi och tvättstuga. De renoverade hotellrummen har pocketresårmadrasser, dockningsstation för iPod och designermöbler. På Brooks finns en avgiftsbelagd bar med självbetjäning, där du hittar lokalproducerad whisky samt ale och annan öl.
Adress: 70 Grove Street, Fountainbridge, Edinburgh

Läs mer om Brooks hotel på booking.com

Motel One Edinburgh-Royal

Motel One Edinburgh-Royal ligger i centrala Edinburgh, 5 minuters promenad från tågstationen. Slottet ligger bara 800 meter bort. Det finns gott om barer och restauranger vid det historiska marknadstorget Grassmarket, som ligger knappt 800 meter från hotellet. Old Town är ett utmärkt val för resenärer som gillar pubar, historia och arkitektur.
Adress: 18-21 Market Street, Old Town, Edinburgh

Läs mer om Motel One Edinburgh-Royal på booking.com

Motel One Edinburgh-Princes

Alla rum på Motel One Edinburgh-Princes är smakfullt inredda med tilltalande detaljer i turkost och beige. Samtliga har gratis Wi-Fi, en platt-TV och ett modernt badrum. I One Lounges ljusa och läckra miljö kan du njuta av en kaffe eller något annat att dricka. Flera restauranger och traditionella pubar finns längs Princes Street samt på de närliggande George Street och Hanover Street.

Adress: 10-15 Princes Street, New Town, Edinburgh

Läs mer om Motel One Edinburgh-Royal på booking.com